O projektu

Informativni portal agile.hr – obrazovni projekt tvrtke j.d.o.o. Business Solution.

Ovaj portal je razvijen i promičemo ga s ciljem da upoznamo zaposlenike u hrvatskim kompanijama o Agile načinu razmišljanja, frameworku Scruma i Kanbana, te promjenama kojima Agile doprinosi tvrtkama. Razbijamo mitove i strahove od Agile-a, ukazujemo što će se dogoditi u tvrtki kad uprava najavi promjenu poslovanja, te pomažemo objasniti kako ostati tražen i dobro plaćen zaposlenik. Rukovoditelji se mogu upoznati s novim načinima organiziranja poslovnih procesa i identificirati učinkovite metode koje će biti primjenjive na njihovu tvrtku.

Projekt je baza znanja o Agile metodologiji i drugim metodama temeljenih na Agile idejama. To je također i platforma za komunikaciju stručnjaka i idejnih predvodnika IT tržišta u Hrvatskoj. Odabrali smo Agile kao osnovu jer konstantno pratimo uspjehe naših partnera i kolega, te vjerujemo u njegovu učinkovitost i univerzalnost.

Naša misija – promoviranje naprednih tehnologija i metodologija upravljanja u društvu, razvoj inovativnih usluga, utemeljenih na najuspješnijim svjetskim praksama.

Naši ciljevi – Trenutno nastojimo napraviti veliki informativni portal, zahvaljujući kojem će IT stručnjacima i menadžerima Hrvatske postati dostupne najpopularnije međunarodne IT prakse, kako ih primijeniti u svojim tvrtkama, saznati koje su najčešće pogreške u implementaciji, te sve o njihovoj učinkovitosti.

„Tehnologija otvara nove mogućnosti, a naš portal otvara prozor u svijet IT tehnologija! Pročitajte sadržaje s naše web stranice, učite i podijelite svoja iskustva!“.